Arvostelupalvelu

ARVOSTELUPALVELU ON TOISTAISEKSI TAUOLLA!

Kaipaatko lukijaa käsikirjoituksellesi? Kommentteja, parannusehdotuksia, lukijan kokemuksia? Onko tekstisi siinä vaiheessa, että ulkopuolisen katse olisi tarpeen?

Annan kirjallista palautetta proosa- ja draamakäsikirjoituksista. Palautteessa kerron huomioitani tekstikokonaisuudesta, sen vahvuuksista ja kehittelyä kaipaavista kohdista, esitän kysymyksiä ja mietin, miten kokonaisuutta voisi vielä parantaa. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä tekstistäsi, otan ne huomioon. Varsinaista kielenhuoltoa en tee, vaikka tietenkin kommentoin myös kieltä.

Saat tekstistäsi 3-5 liuskan mittaisen kirjallisen arvion. Lisäksi kirjoitan kommenttejani lähettämääsi tekstitiedostoon. Tekstien ja kommenttien lähettäminen tapahtuu sähköpostitse.

Ota yhteyttä jo ennen kuin lähetät käsikirjoituksesi. Sovin kanssasi etukäteen palauteaikataulun ja hinnan, ja voimme myös keskustella käsikirjoitukseen liittyvistä erityiskysymyksistä.

Hinnasto

1-50 liuskaa 180 €

51-100 liuskaa 240 €

101-200 liuskaa 325 €

201-300 liuskaa 420 €

yli 300 liuskaa sovitaan tapauskohtaisesti

Tekstin rivivälin tulee olla vähintään 1,5, fontin pistekoon 12 (esim. Times New Roman). Tallenna tiedosto .doc-, .docx- tai .odt-muodossa, myös pdf on mahdollinen. Hinnat sisältävät alv:n (24 %). Lasku lähetetään sähköpostitse Eezy Kevytyrittäjät Osk:n kautta sen jälkeen, kun olet saanut arvioni.

Olen ohjannut kirjoittajia vuodesta 2001 lähtien. Lähiopetuksen lisäksi olen kommentoinut satoja tekstejä niin vapaan sivistystyön kentällä kuin avoimen yliopiston kirjoittajaopintojen puitteissa. Läänintaiteilijana ollessani kirjoitin kymmeniä henkilökohtaisia palautteita kirjoittajien käsikirjoituksista, ja sama työ jatkuu freelancerina. Käsikirjoitukset käsittelen luottamuksellisesti, kannustavassa mutta rehellisessä hengessä.

Kysy lisää! paivi.haanpaa (at) gmail.com