Työnohjaajaa etsimässä?

Tarjoan työnohjausta Tampereella ja lähiseuduilla – myös etänä.

Työnohjaus sopii sinulle, jos…

  • olet kiinnostunut oppimaan itsestäsi ja työstäsi
  • haluat kehittyä työssäsi
  • haluat pohtia ja tutkia työhön liittyviä kysymyksiä.

Sinä olet oman työsi asiantuntija, minä työnohjaajana puolestaan oppimis- ja ajatteluprosessin ohjaaja. Autan sinua löytämään vastauksia, näkökulmia ja toimintavaihtoehtoja. Sinä tiedät enemmän kuin uskotkaan! Työnohjauksen tavoitteena on mm. vahvistaa itsetuntemusta ja ammatillista identiteettiä, etsiä keinoja työssäjaksamiseen, kehittää vuorovaikutustaitoja sekä selkeyttää tavoitteita ja työnkuvaa.

Mitä ja miten?

Työnohjauksen pääroolissa on keskustelu, jossa sinä puhut enemmän kuin minä. Lisäksi voin antaa pieniä kirjoitusharjoituksia, ehdottaa tehtäviä tapaamisten välille tai ottaa vaikkapa kuvakortit keskustelun avuksi. Työskentelytavat valitsemme aina yhdessä sen mukaan, mitä olet valmis kokeilemaan ja mikä sopii sinulle.

Annan työnohjausta yksilöille ja pienryhmille. Ryhmäläiset voivat työskennellä samassa työpaikassa tai ryhmä voidaan muodostaa eri paikoissa työskentelevistä saman alan ammattilaisista. Sopiva ryhmäkoko on 4–7 henkilöä.

Työnohjaus on prosessi, johon kuuluu useita työnohjauskertoja. Tapaamisia on hyvä olla vähintään kolme noin 2–4 viikon välein, mutta usein prosessit ovat pidempiä. Sovimme yhdessä, mikä olisi juuri sinulle ja/tai ryhmällesi sopiva kesto, ja tarkistamme tilanteen säännöllisesti prosessin aikana. Ihan aluksi voimme tavata kerran kokeeksi ja kuulostella, miltä yhteistyö vaikuttaisi ja olemmeko valmiita sitoutumaan yhteiseen prosessiin. Ensimmäinen tapaaminen on maksuton.

Useimmiten työnohjaajan tilaa ja maksaa työnantaja, mutta voit hyvin hankkia ja maksaa työnohjauksesi myös itse.

Minusta

Olen aloittanut ratkaisukeskeisen työnohjauksen opinnot (60 op) Tampereella Stepbystepissä syksyllä 2022. Koulutus on Suomen Työnohjaajat ry:n hyväksymä, ja se kestää kesään 2024 saakka.

Olen työskennellyt sanataiteen ja kirjallisuuden parissa yli 20 vuotta, ja pisimpään olen opettanut sanataidetta eri ikäisille kirjoittajille. Työtehtäviini on kuulunut niin opettamista, kirjoittamista, esiintymistä, hanketyötä kuin organisointia – unohtamatta ihmisten kohtaamista. Opettaminen on mitä suurimmissa määrin ihmissuhdetyötä. Kulttuuriala, freelancerius ja vaihtuvat työolot ovat minulle erittäin tuttuja, mutta työnohjaajana en ole sidottu vain oman ammattialani ohjaamiseen.

Olen FM (Tampereen yliopisto), pääaineena Suomen kirjallisuus. Lisäksi olen opiskellut luovaa kirjoittamista ja kirjallisuusterapiaa.

Rakastan oivaltavia keskusteluita, arvostavia kohtaamisia, taiteen voimaa ja huumoria. Ja teetä.

Hinnasto

Työnohjaus nyt opiskelijahintaan! Ensimmäinen tapaaminen on maksuton (pl. mahdolliset matka-ja tilavuokrakulut). Sen jälkeen hinnat ovat:

  • Yksilötyönohjaus, lähi: 50 € (+ alv 24 %) / 60 min (62 €) + mahdolliset matka- ja tilavuokrakulut
  • Yksilötyönohjaus, etä: 50 € (+ alv 24 %) / 60 min (62 €)
  • Ryhmätyönohjaus, lähi: 120 € (+ alv 24 %) / 90 min (148,80 €)
  • Ryhmätyönohjaus, etä: 120 € (+ alv 24 %) / 90 min (148,80 €) + mahdolliset matka- ja tilavuokrakulut

Työnohjaustilan järjestäminen on ensisijaisesti tilaajan vastuulla. Autan tarvittaessa mielelläni.

Laskutan työnohjauskerrat Eezy Kevytyrittäjät Osk:n kautta.

Hinnat ovat voimassa 30.6.2023 saakka tai sopimuksen mukaan.

Kysy lisää, se ei vielä sido mihinkään! paivi.haanpaa (ät) gmail.com