Hämeenlinnan Kirjan yö 2015

Kirjallisuustapahtuman suunnitteleminen on hauskaa. Ohjelma kokoaminen on mm. hauskaa, rasittavaa, innostavaa ja työlästä. Tänä vuonna enimmäkseen innostavaa, huomautettakoon. Ja valmiin ohjelman julkistaminen – se on ihanaa! Eli katsokaapas, tällaista on tiedossa elokuun lopulla Hämeenlinnan Verkatehtaalla. Eikä maksa mitään. Joitain kuluja voi syntyä siitä, että paikalla on myös antikvaarinen kirjatori…

ver_kirjanyo_banner2015

Samaan aikaan on käynnissä Hämeenlinnan Taiteiden Yö, mikä tarkoittaa sitä, että kulttuuriohjelmaa on tarjolla runsaasti ja paljon. Taiteiden Yön ohjelma ei ole vielä valmis, mutta ilmestyy nettisivuille myöhemmin kesällä. Ja kaikkeahan voi tapahtua ihan yllättäenkin.

Kirjan yö on iso kirjallinen kokonaisuus, mutta lukevalle kansalle on ohjelmaa muuallakin kaupungissa. Tiedän jo vinkata, että osa Sanasinfonian novellisteista lukee tekstejään Verka & Sarka -ravintolassa Verkatehtaan alueella Sibeiluksen pianomusiikin kera. Vastaavanlainen tilaisuus järjestettiin helmikuussa Sibeliuksen syntymäkodissa, ja ilta on kerännyt runsaasti kiitosta ainutlaatuisesta tunnelmastaan. Mitähän tällä kertaa tapahtuu?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s