Teekalenteri, 3. päivä

Suklaakalentereissa ei ole mitään vikaa, mutta teejoulukalenteri! Siinäpä loistoidea! Enkä puhu nyt tästä blogikalenterista, vaan perinteisemmästä joulukalenterista, jonka jokaisen luukun takaa löytyy annos teetä. Viime vuonna sain teejoulukalenterin lahjaksi ystävältäni, tänä vuonna ostin sellaisen itse itselleni.

Tunnustan, että English Tea Shopin tuotteet olivat minulle tuttuja vain ulkonäöltään. Olin luonut suopeita silmäyksiä somiin pakkauksiin jo pitkän aikaa, mutta maistamatta olivat silti jääneet. Kun marraskuussa näin ETS:n joulukalenterin, talutin sellaisen oitis kassan kautta kotiin.

IMG_4395 IMG_4396

Ja onhan tämä nyt söpöä. Joka päivälle on pikkuinen pahvikuutio, jonka sisältä paljastuu teepussi. Vähän kuin saisi lahjapaketin joka aamu! Pakkausjätettähän tällainen systeemi tuottaa melkoiset määrät, kun jokaisen teepussin ympärillä on muoviin kääritty pahvikotelo ja koko kalenteri oli vielä erikseen muovitettu. Mutta menköön tämän kerran. Tämän pimeyden keskellä kaikki ilo on tervetullutta, ja jos aamua riemastuttaa se, että saa avata minikokoisen paketin, se sallittakoon.

Flunssa vaivaa vielä sen verran, että maku- ja hajuaisti toimivat vajavaisesti. Teet ovat olleet tähän saakka hyviä. Mutta miten hyviä, se varmistuu vasta, kun aistit palaavat täyteen teräänsä.

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Teekalenteri, 3. päivä

  1. Ai se sun kalenterisi on noin ihana! <3 Viimevuotinen yhdenpaketinkalenteri oli alkuinnostuksen jälkeen pettymys: se sisälsi liikaa yrttiteetä (jolla ei saa aamua käyntiin kunnon mustan teen tavoin). Taisin jättää loppupaketin Rennesiin.
    Tänään nautin ruandalaista mustaa teetä!

  2. No on ihana!
    Viimevuotisessa rakastin ideaa, mutta toteutus ei ollut ihan kymppi. Nimenomaan liikaa yrttiteetä, ja kaiken lisäksi osa sekoituksista oli suorastaan vastenmielisen makuisia. Loppukuusta aamuteen hauduttaminen oli jo vähän pelottavaa… :D

    Täällä jatkuu tuoreen inkiväärin sekoittaminen vihreään teehen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s