Ranteet lämpimiksi

Jos automatkaa riittää eikä tarvitse itse ajaa eikä niin koko ajan kartturoidakaan, voi kutoa. Neuloa siis. Darling oli valitellut ranteitaan, ja kaapista löytyi joutilas kerä alpakkalankaa. Yhtälö selvä, rannikkaat puikoille.

20130731-211029.jpg

Tuntimääriä tälle työlle on vaikea laskea, mutta malli oli niin helppo ja rento tehdä, että aika sutjakkaasti työ sujui. Jopa se perinteinen toisen kappaleen nihkeys puuttui, kun ensimmäinenkin valmistui niin reippaasti.

Suurin hidaste työlle oli oma kömpelyys. Tiedoksi: sukkapuikko voi pudota käsijarrun koloon ja jäädä sinne. Lohduksi: puikko ei vaikuttanut käsijarrun toimintaan. Neljälläkin puikolla voi helposti neuloa, eli hidasteen vaikutus oli lyhytaikainen. Ja saatiin se puikkokin lopulta pois sieltä loukusta, pihdeillä se kuulemma sieltä ongittiin. Kerta se ensimmäinenkin, kun tällaisesta ongelmasta saa autonkorjaajalle kertoa… Auto sentään oli ihan toisesta syystä korjaamolla.

20130731-211557.jpg

Rannikkaat miehelle
Puikot: 3,5
Lanka: Novita alpaca, menekki 36 g
Malli: oma (48 s, 4 krs 2o, 2n, 4 krs 2n, 2o)

Jos rannikkaat näyttävät isoilta, sille on syynsä. Esimerkiksi se, että ne on mitoitettu miehelle, mutta kuvissa ne ovat minun käsissäni… Hätäinen kuvaaja, miten niin?

20130731-212051.jpg

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s