Om ja muita luontoääniä

Ei autojen melua, ei liikennettä, ei kännyköiden jatkuvaa kilkatusta. Paljon vihreää niin ympärillä kuin lautasella, lintujen laulua, pari lempeää basenjia, idylliset kesäsäät ja jänniä unia.

Darling kokkailee kesän Villa Mandalassa, minäkin pääsin näkemään ja kokemaan paikan viikonloppuna. Ehdottomasti paikka, jonne voisin vetäytyä kirjoittamaan.

 

Ja tulihan siellä myös kirjoitettua. Ajatuksia, unia, ideoita, havaintoja. Ja kas: kolumnin aihe pomppasi tältä reissulta, tästä paikasta. Lauantain Hämeen Sanomat kertoo enemmän. Itsekseni hykertelin erityisesti otsikkoani. Otsikointi on kauheaa ja vaikeaa ja rasittavaa, mutta tällä kertaa oiva nimi löytyi vaivattomasti: Transvestiitti ja joogaohjaaja saivat minut tajuamaan. Transvestiitti tosin ei tullut vastaan Villa Mandalassa, vaan jo paljon, paljon aikaisemmin.

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Om ja muita luontoääniä

  1. Ihan WP:n omalla kuvakollaasitoiminnolla. Kun lisää kuvia postaukseen, voi valita kuvagallerian, ja siellä olevista vaihtoehdoista löytyi tämä. Ilmeisesti yhteen postaukseen voi laittaa vain yhden kuvagallerian, eikä sitten enää irtokuvia lisäksi – tai ainakaan en ole moista mahdollisuutta löytänyt… Kun kirjoittaa luonnosta, kuvagalleria ei näy kuin sellaisena isona ikonina – esikatselusta näet, miltä näyttää lopullisessa. (Juuri tämä kollaasi on muuten sellainen, että kuvien pitäisi olla joka katselukerralla hieman eri järjestyksessä.)

    Tarkennan ohjeistusta, jos tarvii!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s