Yksivuotisjuhlat!

IMG_1945

 

Tasan vuosi sitten siirryin bloggaamaan WordPressiin ja vaihdoin blogin nimeksi Päiviä. Sen sijaan, että päivittelisin (ettepä varmasti osanneet odottaa näin nokkelaa sanaleikkiä!) vuoden nopeaa kulumista, totean, että onpa ollut mukavaa blogata. Kulunut vuosi on muuttanut bloggauskäytänteitä, sillä olen ottanut käyttöön Wp-sovelluksen niin puhelimeen kuin iPadiin, mikä on osoittautunut erityisesti kuvien lisäämisen kannalta loistoratkaisuksi. Välillä menee pitkiä aikoja ilman, että jaksan naputtaa sanaakaan blogiin, toisinaan juttua tulee monena päivänä peräkkäin. Samalla meiningillä ajattelin jatkaa. Päiviä on ilo ja harrastus, ei pakko ja velvollisuus. Ja te lukijat: kiitos, kun olette kulkeneet mukana! Jatketaan toki!

Suuren suurta juhlahumua yksivuotissynttäreillä ei vietetä. Kuvassa on kaikki olennainen: teetä, suklaata ja kukkia. (Kyseinen suklaa on nautittu jo toukokuussa, kiitos vielä kollega Minnalle, jolta herkun sain!)

Taidanpa jatkaa lomapäivääni keinutuolissa parvekkeella, jonne aurinko ei enää paahda – eli paikka on mitä parhain lukemiselle. Nyt meneillään on Hanne-Vibeke Holstin Mitä he toisilleen tekivät -romaani, joka onkin ihan erilainen kuin luulin. Silti kiehtova. Kahdessa aikatasossa liikkuva kertomus alkaa hiljalleen näyttää tarinoiden yhteydet, mutta odotan vielä suurempaa paljastusta. Tällä hetkellä tyytyisin pelkästään Leon, Leifin ja Ninnin suhdesoppaan, perhepiirin valhekasaumaan, joka natisee liitoksissaan. Mutta tiedän, että kohta palataan oopperanjohtajan työhuoneeseen, jossa Helena on tyttärensä poikaystävän vankina, tytär teljettynä toiseen huoneeseen. Valheista on sielläkin kyse, mutta erilaisista.

Ja kun tämä romaani on luettu, kirjastosta haettu pino odottaa vuoroaan. Juuri näin loman alkupäivien pitääkin mennä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s