Lomalle kuumailmapallon avulla

Facebook on täynnä lomapäivityksiä. Loma alkaa juuri tai sen viimeiset päivät ovat meneillään, tehdään lomamatkoja ja loma-asioita.

Minun vuoroni: kesäloma alkoi. Sen kunniaksi valvoin eilen myöhempään kuin olisin jaksanut, mutkun lomalla voi valvoa. Tänään mietin kuumeisesti, mitä tekisin, kunnes päätin, ettei tarvitse tehdä mitään. Sen jälkeen kävin lenkillä, leivoin muffinseja, kirjoitin kritiikin, perkasin ja pakastin neljä kiloa mansikoita, katsoin kaksi elokuvaa ja tuunasin t-paidan.

20130707-004644.jpg

Muutama päivä sitten ihmettelin outoa kohinaa, joka kuului parvekkeen ovesta. Kun menin katsomaan, näin kuumailmapallon. En missään nimessä haluaisi sellaisen kyytiin, mutta silti sen näkemisestä tulee hyvä mieli. Ajatuksissani lastasin kaikki kiireet ja pakot ja suorittamiset kuumailmapalloon. Puuuuh, lisää liekkiä, pois ja kauemmas vaan. Rauhallista, tasaista kyytiä. Hei hei.

Luulen, että maanantai on loman alkamisen kannalta tärkein päivä. Nyt tuntuu vielä vain viikonlopulta, mutta maanantaina saattaa tulla Oivallus: arkipäivä eikä tarvitse mennä minnekään. Voi keittää lisää teetä ja jatkaa lehden lukemista. Kuulostaa hyvältä.

Mainokset

3 vastausta artikkeliin “Lomalle kuumailmapallon avulla

  1. Hyvää’ lomaa Päivi! Kuumailmapallolento on ihana. Suositttelen. Pääsin kerran mieheni avecina lennolle. Hän sai synttärilahjaksi työkavereilta. Reilun tunnin leijuimme ja laskeuduimme töyssähtäen Hätilän ampuma-alueen juoksuhautaan (hieno kohdennus…) Vauhti on niin uskomattoman tasaista ja töyssytöntä, ettei edes tajua, että on niin korkealla ;) Sinne vaan. Repusta selviytymispakkaus: kamera, aurinkolasit ja puhtaat vara-alkkarit ;)

  2. Kiitos!

    Korkeanpaikanpelkoni voisi saada hysteeriset mittasuhteet kuumailmapallossa… Lentokoneessakaan en halua istua ikkunapaikalla ja nähdä, miten korkealle noustaan. Kuumailmapallossa varmaankin kyyhöttäisin korin pohjalla ja yrittäisin pystyä hengittämään. Huuuuuu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s