Valmistuu

Kesäkuu. Nyt jo? Huhti- ja toukokuu pursusivat deadlineja, koko ajan jokin takaraja napsui eikä kalenteria melkein uskaltanut katsella. Ja silti: kaikki järjestyi, kaikki tapahtui aikanaan, kaiken ehti kyllä. Olen silti iloinen, että kesäkuu näyttää huomattavasti seesteisemmältä. Ensi viikon kalenterimerkinnät on nopeasti laskettu, eikä yhteenkään niistä liity kellonaikaa.

Juhlistimme eilen vastavalmistunutta muusikkoa. Deadlineviidakko on hänellekin tuttu, mutta eilen oli aika ottaa vastaan onnitteluita, kukkia, toivotuksia. Pysähtyä hetkeksi nauttimaan siitä, mitä on saanut aikaan.

20130602-203008.jpg

Se, että sai olla vieraana valmistujaisissa, toi itsellekin pienen pysähdyksen. Että juodaanpa todellakin kakkukaffeet, jutellaan mukavia ja nautitaan lämpimästä kesäpäivästä. Iloitaan yhdessä, ollaan tässä.

20130602-203046.jpg

Oma rentoutuminen näkyy mm. siinä, että alkaa huomata uusia asioita. Sellaisia, joita voisi tehdä vapaa-aikanaan. Koska kohta sellaista taas on. Eilen havaitsin esimerkiksi sen, että kuvassa näkyvien kaltaiset pitsiset mukinaluset olisivat ehdottoman tärkeät taloudessamme. Pidin hyvänä merkkinä sitä, että alusien virkkaaminen ei näyttäytynyt ongelmana (hyvänen aika, tuosta kuvastakin voi päätellä jo vaikka millaisia tekniikoita!), vaan suurimman pohdinnan aiheeksi päätyi alusien väri. Olennaisen äärellä ollaan, ja hyvä niin.

20130602-203131.jpg

Tänään ostin uuden polkupyörän. Toivon, että kiidän sillä kesäkuussa ainakin Riihimäen maauimalaan – nythän ehtisin töiden jälkeen uimaankin! Ehkä pääsen kirjastoonkin useammin. Vaikka matka ei ole reilua paria kilometriä pidempi, on se toisinaan tuntunut ylivoimaiselta taipaleelta työpäivän jälkeen. Polkupyörä, vapauden symboli?

Ja ne omat tekstit. Miltähän tuntuu avata näytelmätiedosto pitkän tauon jälkeen?

20130602-203202.jpg

Kesä. Vihreys, vehreys. Ja tämä hellejakso – ihan kuin palkintona siitä, että jaksoi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s