15-16-17-18

Viikonloppu meni koulutuksessa ja elpyessä, mutta tänään jaksoinkin kiriä neljän päivän sivut kokoon. Sivuideat ovat olleen hautumassa mielessä, sillä tietenkin kävin joka päivä katsomassa päivän tehtävän ja ihastelemassa muiden sivuja.

Viidentenätoista päivänä pyydettiin ostoslistoja. En löytänyt heti kuin yhden, ja se saikin riittää. Hain viikko sitten lounaseväitä kirjailijalle ja muusikolle, ja kirjasin sitä varten toiveita muistiin.

20130318-224253.jpg

Kuudennentoista päivän tehtävä oli kertoa tunnustus tai paljastus itsestä. Tuossapa se: kaipaan teatterin tekemistä. Lavalla olemista, vuorosanojen opettelua, roolien sisäistämistä, ryhmässä tekemistä, teatterin tuoksua, kontaktin hakemista, yhteishenkeä, enskaripaniikkia, ideointia, kohtauksien uudelleen ja uudelleen hinkkaamista, paloa.

20130318-224323.jpg

Päivä 17: plussia ja miinuksia vapaavalintaisesta aiheesta. Minä valitsin mekot ja hameet, ja plussasin ja miinustin nopeasti fiilispohjalta.

20130318-224352.jpg

Tänään tehtävänantona oli valita kiinnostava lehtileike. Koska en ole tänään lukenut kuin Hesarin, päätin, että sieltä se on löydyttävä. Huomasin aamulla syventyväni nakkikioskijuttuun suorastaan yllättävällä antumuksella, joten this is it. Mukavaa hämmästyttää itsensä – en ehkä olisi osannut ennustaa, että mm. makkaraperunoista kertova juttu saisi näin herpaantumattoman tarkkaavaisuuteni osakseen. Jutussa kerrottiin myös eri grillien suosikkiannokset. Mahtavaa! Seuraus: kyllä tästä jonnekin grillille pitäisi lähteä. Ehkä jo ensi viikonloppuna.

20130318-224421.jpg

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “15-16-17-18

  1. Heh, tässä taas viimeisen kuvan vahva värikokonaisuus imaisi minut mukaansa. Olet mahtavat työn tehnyt koko tämä muistikirjan kanssa (ja vielä blogatakin jaksat!), idearikkautta siulta löytyy joka lähtöön :) Edelleen kuitenkin huomaan että minulle nämä vahvat värisivut ovat kuin magneetti, ne hyppäävät jatkuvasti silmille :)

  2. Kiitos – ja kivaa, että voin osaltani vastata värikaipuuseen! Itselläkin värien tarve tuntuu kevään edetessä koko ajan vahvempana. Tekee mieli käyttää värikkäämpiä vaatteitakin – harmi, että osa niistä on vielä liian kesäisiä. Eli ohuita. :)

  3. Nyt netti tökittää täällä maalla. Yksi pykälä tikussa, ja selain ei oikein jaksa WordPressia ladata, plaah. No josko tämä kommentti pääsisi kuitenkin läpi.

    Joo, täällä tekee myös mieli värikkäitä vaatteita. Tosin ei niitä neonvärisiä, joita kaupoissa nyt ilmeisesti runsaasti tarjolla :D Ihan perusväritkin käyvät minulle. Jos osaisin, tekisin itse värikkäitä talvisia vaatteita, takeista ja toppahousuista lähtien. Tilkkutalvitakki olisi hieno! Värikkäistä tilkuista siis!

  4. Juuei neonväreille, niitä käytin jo ihan riittävästi ala-asteella. Kun on muutenkin kalpea, voi vain kuvitella, miten hehkeä sitä neonväreissään onkaan…

    Jostain syystä tummat värit mielletään talvisiksi, ja helpompaa onkin löytää musta talvitakki kuin vaikkapa vaaleanvihreä. Laitoin tässä päivänä eräänä kukkamekon ylleni (ihan tuhtia puuvillaa – ja kaveriksi neuletakkia ja sukkahousua ja sensellaista) ja sain kommentiksi, että miten tarkenen. Samaa ei olisi kysytty, jos mekko olisi ollut esim. musta, näin väitän.

    Mutta onneksi tulee kevät, ja sekä kaapista että kaupoista löytyy värejä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s