Kuudes ja seitsemäs

Muistikirjamaaliskuu

Eilen ei puhti riittänyt kuin sivutöihin, joten tänään oli ilo tehdä kaksi sivua Muistikirjamaaliskuuhun. Kuudentena päivänä mietinnän alla oli, mitä hamstraisi, jos raha ja tila eivät olisi esteenä. Hankala kysymys, kun on yrittänyt keskittyä juuri päinvastaiseen, eli hamstraamattomuuteen! Kenkiä ja kirjoja en hamstraa, niitä nyt vain tulee ja hankitaan tarpeeseen ja adoptoidaan ja… Mutta kyllähän se vastaus sitten löytyi. En pidä itseäni kummoisenakaan piirtäjänä, mutta päädyin silti piirtämään itse. Jos osaisin piirtää paremmin, kokeilisin sarjakuvapäiväkirjan pitämistä. Nyt turhautuisin liikaa – ja sensuroisin juttuja vain siksi, etten osaisi piirtää niitä!

20130307-171309.jpg

 

Alaosan ja-sanasta tuli vähän jännä jammmmmnnnn, sellainen miettäväinen äännähdys siis. Eli oikeasti aioin kirjoittaa matkustamisen heti perään, mitä niistä sanaväleistä…

Tämän päivän tehtävässä katseet käännettiin viime vuoden maaliskuuhun. En jaksanut etsiä viime vuoden muistikirjoja ja kalenterikin on töissä, mutta aika pienellä miettimisellä asioita alkoi pulpahdella mieleen. Olemmeko me todellakin olleet riihimäkeläisiä kohta vuoden verran?! Sarjakuvien lukeminen on jäänyt mieleeni, vaikkei se tapahtunut kuin ehkä kerran. Mutta oli vapaapäivä, olin yksin kotona ja väsynyt muutosta ja maalaamisesta ja tapettien riipimisestä ja sellaisesta. Ja päätin etsiä Riihimäen kirjaston. Löysin, ja löysin myös sarjakuvahyllyn, jonka edustalla oli (ja on edelleen) pyöreä pöytä ja kaksi tuolia. Rojahdin tuolille ja kurotin käsiini pari sarjakuva-albumia. Vajosin onnellisena niiden maailmaan. Ah.

20130307-170928.jpg

Viime vuonna oikeasti kuvittelin, että naapuruston lapset kävisivät virpomassa. Olin havainnut, että alueella on paljon virpomisikäisiä muksuja, joten päätin olla hyvä naapuri ja varautua. Mutta ei, ovikello ei soinut kertaakaan. Mutta varmuuden vuoksi voisin tänäkin vuonna varautua virpojiin oikein reilusti. Jos heitä ei tänäkään vuonna näy, en usko, että asiasta tulee ongelma…

 

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “Kuudes ja seitsemäs

  1. Ihania nämä sinun muistikirjamaaliskuu-päivityksesi. Tulee hyvä mieli ja tekee itsekin mieli askarrella kaikenlaisia tavoitteita ja tunteita ja ajatuksia kuviksi. Tämä kiva, odotan jo seuraavia :).

  2. Kiitos! Askartelu on hauskaa, olen jostain syystä pitänyt taukoa siitä. Ja nyt sitten kurkkaan heti aamusta, että mikäs on päivän tehtävänanto… Nyt tosin näyttää epäilyttävästi siltä, että pari päivää jää rästiin viikonloppumenojen vuoksi. Mutta en luovuta, haluan tehdä kaikki maaliskuun jutut!

    Vieläkin muuten ehtisi mukaan, vink… ;)

  3. Voihan tämän tehdä salaakin, siten, ettei kerro kenellekään. ;) Minua kiehtoo ajatus kirjoittamalla tehdystä vastaavasta muistikirjakuukaudesta. Päiväkirjakuukaudesta. Tai voisivathan ne tekstit olla fiktiotakin. Olisikin hauskaa, jos tekstin pitäisi jatkua yhtenäisenä läpi kuukauden siten, että se noudattaisi joka päivä uutta tehtävänantoa. Hmmm.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s