Muistikirjamaaliskuu

Hupsistarallaa-blogin Norsis ja Ikomi-blogin Inari aloittivat maaliskuun mittaisen muistikirjahaasteen. Innostuksen mittaisena hetkenä hihkaisin, että minä kans ja syöksyin tutkimaan muistikirjavarastojani (tietenkin minulla on sellainen). Silloin maaliskuuhun oli vielä useita päiviä aikaa, ja olisin luonnollisesti halunnut aloittaa heti ja saman tien. Mutta odottaa piti.

Tarkemmat  ohjeet löytyvät edellämainituista blogeista, mutta lyhykäisyydessään idea on tehdä päivittäin yksi muistikirjan sivu annetun tehtävänannon mukaisesti. Kirjoittamallakin voi kuulemma edetä, mutta luulen, että suurin osa osallistujista osallistuu haasteeseen leikkaamalla, liimaamalla ja askartelemalla. Katsotaan, mitä itse valitsen.

Muistikirjamaaliskuu

Asiaan kuuluu, että maaliskuun ekana päivänä olimme reissussa ja paluussa reissusta ja teatterissa ja kaikkea, eli en ehtinyt eilen edes vilkaista ensimmäistä tehtävää. Mutta tänään aikaa ja rauhaa on ruhtinaallisemmin, ja olen samassa rakennuksessa muistikirjani kanssa! Jei!

Vink vink: mukaan ehtii vielä oikein hyvin. Eikä se niin vaarallista ole, vaikkei joka päivä ehtisikään askarrella sivua. Itse ajattelin edetä fiilispohjalta, tehdä visuaalisempaa jälkeä silloin kun ehdin ja jaksan, kirjoittaa edes pari sanaa silloin kun ei irtoa enempää. Ihan kaikkea en lupaa täällä näyttää, mutta osan varmasti.

Mutta mikä tärkeintä: sen on maalikuu nyt! Hurraa! Kevään täytyy olla tulossa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s