6 vastausta artikkeliin “Neuvo Natalie Goldbergilta

  1. Oletko ollut kuuntelemassa Natalie Goldbergiä? Olen hänen kirjojensa suuri fani. Hänen antamansa lupa kirjoittaa universumin pahinta paskaa vapautti ’wannabe kirjailijani’ suuresta estosta ; )

  2. En ole – mutta haluaisin kyllä! Goldbergin kirjat ovat myös minulle tärkeitä matkakumppaneita – ne innostavat aina uudelleen. Goldbergilla on kirkas ajatus siitä, mitä kirjoittaminen on ja voi olla, mutta onneksi kirjoissa annetaan tilaa myös epätäydellisyydelle. Vapauttavia kirjoja! Mikä on oma suosikkisi?

  3. Luihin ja ytimiin – ehdottomasti! Nyt olen yrittänyt pitää taukoa kirjojen lukemisessa, että ne tuntuisivat vähän uudemmilta ; ) Asun muuten sun naapurikaupungissasi eli Hyvinkäällä.

  4. Vilkutus sinne naapuriin!
    Minun on jostain syystä vaikea erottaa kahta ekana suomennettua (Luihin ja ytimiin sekä Luova mieli) – johtuu varmaankin siitä, että luin ne niin yhteen syssyyn, että kaikki niistä saatu on jotenkin kietoutunut samaksi vyyhdeksi. Lukeva mieli on itselleni etäisin, mutta Hyvä, kaukainen ystävä oli taas kuin iloinen jälleennäkeminen.

  5. Natalie on kyllä ässä kirjoittajan rohkaisussa ja uskon valamisessa. Olen lukenut hänen kirjansa moneen kertaan. Pidän niitä ’kirjoittamisraamattuina’, joiden lukemisen voi aloittaa miltä sivulta tahansa ja aina löytyy uutta ja rohkaisevaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s