Uutta kohti, huvin vuoksi

IMG_0934

 

Vuosi 2012 alkaa olla lopuillaan. Olen joskus tuhahdellut kyynisesti pakkojuhlinnalle ja sille että raketteja ammutaan uuden kalenterin kunniaksi. En edelleenkään innostu raketeista, mutta juhlistan uutta vuotta mielelläni. On ihan hyvä, että tulee tällaisia sovittuja hetkiä, jolloin voi ja saa katsoa mennyttä ajanjaksoa ja miettiä tulevaa. Ehkä vähän toivoakin. Toiset jopa lupailevat, minä taidan jättää sellaisen väliin. Toivominen on hauskempaa.

Olen jo miettinyt, mitä haluan jättää taakseni vuonna 2013. Tämän vuoden summaaminen on vielä kesken, eikä kaikkea varmasti voikaan ymmärtää vielä tässä vaiheessa. Mutta vuonna 2012 riitti paljon hauskoja hetkiä, ja niitä haluan lisää. Lealiisa Kivikari julkaisi Lahti Sounds Poetryn blogissa 17.12. runon, joka jäi soimaan mielessäni. ”Ihan vain huvin vuoksi on Ihminen täällä olemassa”, runo alkaa. Ehkä kirjoitan sen paperille ja laitan laukkuun. Mutta haluaisin muistaa tuon. Että huvin vuoksi.

Huvin vuoksi nuo herneenpalotkin. Koska muistan miten silloin paistoi aurinko. Koska muistan maun. Koska olivat kauniita tyhjinäkin, herneenpalot. Koska vihreä.

 

Hyvää, kaunista ja hauskaa vuotta 2013!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s