Optimisti 2012!

Teen työtä, jota rakastan, mutta työn yksi ei-niin-kiva puoli on se, että aina on jotain kesken. Ja valmistuuko mikään koskaan? Milloin kirjoittajakurssi on valmis? Voin kirjoittaa palautteen käsikirjoituksesta, saada sen ”valmiiksi”, mutta seuraava odottaa jo vuoroaan. Valmiista ei ehdi pitkään nauttia, seuraavia keskeneräisiä pitää edistää. Olen varsin hyvä sietämään keskeneräisyyttä, mutta toisinaan iskee valmistumisen kaipuu.

Niinpä tänään iloitsen hienosta viikon avauksesta: Hämeen taidetoimikunnan Optimisti-lehti vuosimallia 2012 on v a l m i s. Yksi työ on saatettu lopulliseen olomuotoonsa. Lehdet tuotiin tänään Hämeenlinnan toimistollemme, josta ne pääsevät tuota pikaa maailmalle.

Mikä Optimisti? Lyhyesti: Hämeen taidetoimikunnan julkaisema kirjallisuuslehti, joka ilmestyy hämäläisellä tahdilla, joka toinen vuosi. Taidetoimikunta jakaa lehteä maksutta. Sitä voi myös tilata meiltä. Ja jos on oikein malttamaton, voi tutustua lehden verkkoversioon täältä. Optimisti tulee jakoon myös Kirjan aika -festareille ja kaikille vetämilleni kirjoittajakursseille. Koetan viedä Optimistin myös Art Häme -taideviikoille Lahteen, jos vain logistiikka loksahtaa kohdilleen.

Koska täydellisyyteen on pitkä matka, piti tästäkin lehdestä huomata muuan riipivä virhe – mutta eipä sille enää mitään voi. Eikä maailma siihen kaadu. ”Näin siedän omaa epätäydellisyyttäni” -kurssi jatkukoon kohdallani. Ja onnistumisia lehdessä on paljon enemmän kuin virheitä – hienoja tekstejä hienoilta kirjoittajilta ja upea ulkoasu Ville Saloselta.

Olkaa hyvät. Saa lukea.

2 vastausta artikkeliin “Optimisti 2012!

  1. Optimisti on erittäin laadukas julkaisu – aina mukava lukea. Onneksi olkoon sen valmistumisen johdosta! Taidanpa silmäillä jo verkkoversiota…

  2. Kiitos! Olen onnekkaasti saanut lehteen hyviä, kiinnostavia kirjoittajia mukaan. Saat paperiversion (tai vaikka useita, tuliaiseksi!) sitten Kirjan ajassa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s